TORNERIA ORTIZ

EMPRESA EMPRESA

Sóm una empresa industrial amb més de 40 anys d’experiència en el sector del decolletatge i la mecanització.

La nostra prioritat és oferir un bon servei al nostre client i obtenir productes de qualitat en un temps i costos competitius.

Treballem per múltiples sectors industrials, com:

Producció

La nostra producció es realitza a partir de la comanda i fabriquem sobre pla. La nostra estructura ens permet oferir la possibilitat de mecanització de peces en sèries: petites, mitjanes o grans. Podem treballar des d’un mínim de Ø2 mm, fins a un màxim de Ø80 mm a la barra i fins a Ø250 mm amb plat amb TORNS CNC automàtics amb fins industrials de diferents àmbits.

Comprenem perfectament les necessitats de cada projecte. Amb la nostra experiència i coneixements del camp, podem oferir solucions precises i eficients de cada requisit únic.

La nostra prioritat és donar resultats precisos i d’alta qualitat a cada projecte. Amb la nostra maquinària d’avantguarda i equip altament capacitat, ens assegurem de complir els més alts estàndards de precisió en tot moment.

Oferim el millor resultat a cada projecte. Amb la nostra experiència i coneixements al camp, ens esforcem per lliurar solucions precises i eficients que compleixin amb les expectatives i requisits únics de cada client.

Contacta’ns ara, tajudem.

MECANITZAT

DE PECES

FRESAT

DE PECES

TORNEJAT

DE PECES